Jag jagar domäninfo

December 4, 2012

Jag håller just på att maniskt leta efter bra domain information här. Men det är inte alltid lätt att få fatt i info av den kvalité jag behöver för att exempelvis våga köpa en domän rakt av och så. Som nu till exempel, nu har jag en mycket spännande domän på lut här som jag gärna vill lägga vantarna på. Kan mycket väl vara en god affär på längre sikt och så. Men poängen är liksom att man aldrig kan veta säkert här utan att ha tagit den av korrekt och utförlig domäninfo och så. Eller nu kan jag säkert ta reda på allt jag behöver veta här, är liksom inte omöjligt men det tar förstås en hysterisk massa tid om man jag ska göra det semimanuellt liksom. Kan bli mycket jobbigt och jag har heller inte tid med sådant just på grund av en rad andra åtaganden.

Leave a Reply